Wat u ook van plan bent, met de producten van DEISS kunt u het werk gemakkelijker, duurzamer en efficiënter maken.

DEISS - Altijd een goede keuze

Perfecte kwaliteit, een veelzijdig assortiment en innovatieve producten - als partner van DEISS bent u optimaal gereed voor uw dagelijkse werkzaamheden. We adviseren u graag individueel en zoeken samen met u naar kosteneffectieve oplossingen die ook op het gebied van duurzaamheid nieuwe maatstaven zetten.

Met DEISS bent u altijd een stap vooruit. 

Innovaties die u verder brengen

Bij DEISS vindt u vele innovatieve oplossingen die uw werk gemakkelijker maken. Om ervoor te zorgen dat u perfect bent uitgerust voor de toekomst, doen we voortdurend onderzoek naar nieuwe toepassingen, duurzame grondstoffen en baanbrekende technologieën voor de uitdagingen van morgen. 

Het beste voorbeeld is onze gepatenteerde Easy Opener, die door de aanzienlijk verbeterde handling tijd bespaart en zo uw efficiëntie verhoogt.

Hoogwaardige producten - ontwikkeld voor dagelijks gebruik.

Kwaliteit waar u op kunt vertrouwen

Eén ding is hetzelfde voor alle DEISS-producten: hun unieke hoge kwaliteit. Van de selectie van de grondstoffen tot de strenge kwaliteitscontrole, we richten ons altijd op het voor u perfecte eindproduct.

Productie

Voor betrouwbare producten zijn een zorgvuldige materiaalkeuze en precisie bij de fabricage van cruciaal belang. Daarom zijn onze productievestigingen strikt gecertificeerd volgens de ISO 9001-norm voor kwaliteitsmanagement. En omdat onze werknemers net zo belangrijk voor ons zijn, baseren we onze arbeidsvoorwaarden op de internationale sociale norm SA8000.

Controle

Natuurlijk voldoen onze grondstoffen en producten aan alle relevante normen, ook op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Daartoe testen we ze regelmatig in ons eigen laboratorium - en daarbij gaan we veel verder dan de wettelijke vereisten. We controleren onder meer de scheurvastheid, de rek, de sterkte, de lichtdoorlaatbaarheid en de foliedikte. Want alleen met een perfect verwerkte folie kunnen we u optimale producten van de hoogste DEISS-kwaliteit garanderen. 

Als u wilt kunnen we ook de producten die u tot nu toe gebruikte gratis testen.

Bij DEISS vindt u een breed scala aan oplossingen voor handel, industrie en huishouden.

Voor alle eisen het juiste product

Bent u op zoek naar robuuste afvalzakken voor de schoonmaak van gebouwen? Hoogwaardige afvalzakken voor afvalbakken? Of een betrouwbare oplossing voor de afvoer van bijzondere afvalstoffen? Met meer dan 5000 verschillende merk- en standaardartikelen vindt u bij DEISS voor elke toepassing een geschikte afvoeroptie.

Als specialist voor afvalzakken en vuilniszakken bieden we ook trekkoordzakken, wave-top-zakken, afvalzakken met draaggrepen en een breed assortiment GOLDPACK-artikelen voor het afdekken en beschermen. Alles in de bewezen merkkwaliteit van DEISS.

Ook voor bijzondere afvalstoffen hebben we de juiste afvalzak.

Uw partner voor oplossingen op maat

Als partner van DEISS ondersteunen we u persoonlijk bij uw productkeuze. U krijgt niet alleen de juiste afvalzak of vuilniszak voor alledaagse toepassingen. Ons moderne familiebedrijf is zo flexibel dat we ook op individuele wensen kunnen inspelen. Dus als u, tegen de verwachting in, niet het juiste product vindt, ontwikkelen we ook samen met u maatwerk. Op korte termijn, snel en op maat gemaakt voor uw afval.

Wat onze klanten zeggen over DEISS

Onze bijdrage aan de bescherming van het milieu is duurzaam.

Wij nemen graag verantwoordelijkheid

We doen er alles aan om grondstoffen te sparen en het milieu te beschermen. Daarom gebruiken we waar mogelijk gerecycled materiaal en produceren we met milieuvriendelijke processen. Zo kunnen we de ecologische voetafdruk van onze kwaliteitsproducten steeds verder verkleinen - en kunt u duurzamer werken.

MEER INFORMATIE